fbpx
Image Alt

Salvi Danés

Salvi Danés

Barcelona, ​​1985

 Cursa els seus estudis a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya). Centrant el seu interès per la fotografia amb un marcat caràcter documental, juga amb les bases del reportatge periodístic i la fotografia conceptual per generar discursos propis. Amb els clàssics com a referent, utilitza la narrativa del gènere amb la finalitat de trobar un llenguatge expressiu propi per donar sentit a les seves històries.

El seu treball ha estat reconegut en certàmens nacionals i internacionals. Entre ells: “Sony World Photography Awards”, “Nou Talent FNAC de fotografia”, “Foam Talent” o “College Photographer of the year” per la Universitat de Missouri (Columbia).

En l’àmbit de la publicació en format llibre, ha treballat amb diverses editorials nacionals per difondre el seu treball fotogràfic. Entre ells: Transmontanus amb Edicions anòmales (Barcelona) o Blackcelona amb Dalpine (Madrid). Per a aquest, va ser nominat per al “First book Award” de la prestigiosa editorial londinenca MACK BOOKS i finalista per a millor llibre de l’any al festival d’Arles. El seu últim treball, “A les 8 al Bar Eusebi”, ha estat publicat sota el seu propi segell editorial, Socarrel Edicions.

www.salvidanes.com

Cursos que imparteix