fbpx
Formació Universitària

Estudis superiors

Cursos online

Cursos i tallers des de casa

Des de l’ERAM oferim tallers i cursos especialitzats en diferents àmbits de la fotografia a través de plataformes online. Es podrà accedir a les classes en directe permetent així interactuar de forma directe amb el professorat o visualitzar-les posteriorment.

Postgrau en Fotografia

El projecte fotogràfic com pedra angular del fotògraf creatiu

Aquest és un curs avançat de fotografia, amb una sèrie de característiques pròpies: per nosaltres els nostres alumnes són creadors i la nostra finalitat és acompanyar-los en el camí dels seus objectius propis i diferenciats, és per això que gran part del contingut es desenvolupa en forma de tutories personalitzades, tant en l’àmbit tècnic, com teòric

Diploma en fotografia

La fotografia no es fa, es crea

El diploma d’especialització en tècnica fotogràfica arriba aquest any acadèmic 2018/2019 a la seva dotzena edició, amb un pla d’estudis amb èxit provat, que ha anat evolucionant i s’ha adaptat a les necessitats dels alumnes i de la nostra societat. La formació que oferim no pretén centrar-se només en el coneixement dels diversos equipaments fotogràfics i en el seu domini per a aconseguir fotografies tècnicament correctes tal com fan habitualment els cursos que s’ofereixen en el mercat.