fbpx

Retrat pictòric Barroc

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Retrat pictòric Barroc

Escola Universitària ERAM

8 hores

Divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte de 9:30 a 13:30

Properament

En aquest workshop aprendrem a realitzar un retrat fotogràfic pictòric imitant l’estil del barroc.

A QUI VA DIRIGIT

A totes aquelles persones que sentin passió tant per la fotografia com per la pintura i ho vulguin unir en una sola disciplina.

PROGRAMA

Començarem amb una revisió de portafoli per tal de valorar el nivell general de la classe i poder veure quina és la necessitat individual de cada alumne.
Seguidament, ensenyarem quines son les característiques de la pintura barroca i veurem alguns exemples.
A continuació, passarem a la sessió de fotos, on veurem com dominar la llum, l’atrezzo, la direcció als models i com crear un personatge i una història.
Finalment, treballarem el revelat amb Camera Raw i el retoc amb Photoshop. Aprendrem a tractar el color, el retoc de pell, el dodge and burn, reenfocar una imatge…
Un cop acabada la part de producció, passarem a fer un breu assessorament de màrqueting centrant-nos, sobretot, en les xarxes socials i, si algú ho necessités, també respecte a com fer un portafoli o com treballar en el món de l’art.

REQUISITS

Saber disparar amb manual, conèixer el funcionament de les màscares de capa, i tenir càmera pròpia. L’objectiu recomanat és entre un 50mm i un 85mm. Un pen drive amb una selecció de 10 fotografies màxim (si té algun projecte, seria interessant incloure’l).

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables