fbpx

Retrat artístic

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Retrat artístic

Escola Universitària ERAM

8 hores

Divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte de 9:30 a 13:30

13 i 14 de desembre

Un workshop on aprendrem a realitzar una fotografia artística (beauty, blanc i negre, i acting) i a controlar la il·luminació, la gestió del color, la composició, l’eenquadrament i la direcció de models. 

A QUI VA DIRIGIT

A totes aquelles persones que estiguin interessades a aprendre a fer fotografia artística.

PROGRAMA

Començarem amb una revisió de portafoli per tal de valorar el nivell general de la classe i poder veure quina és la necessitat individual de cada alumne.

Seguidament, començarem amb el beauty. Pel beauty tindrem molt en compte els colors i la il·luminació a tractar per tal de no crear ombres que puguin desafavorir a la model.

La nostra segona fotografia serà en blanc i negre. Treballarem amb una llum més dura i tindrem en compte l’expressivitat i el contrast.

L’última serà la de l’acting. Serà o pla mig o americà. En aquest cas, treballarem de nou els conceptes anteriorment tractats i a més a més ens centrarem en la composició i en crear una història.

En totes les fotografies vigilarem molt la direcció i el tracte a les models.

Finalment, treballarem el revelat amb Camera Raw i el retoc amb Photoshop. Aprendrem a treballar els colors, el retoc de pell, el dodge and burn, reenfocar una imatge…

Un cop acabada la part de postproducció, passarem a fer un breu assessorament de màrqueting centrant-nos, sobretot, en les xarxes socials i, si algú ho necessités, també respecte a com fer un portafoli o com treballar en el món de l’art.

REQUISITS

Saber disparar amb manual, conèixer el funcionament de les màscares de capa, i tenir càmera pròpia, L’objectiu recomanat és entre un 50 i un 85mm. Un pen drive amb una selecció de 10 fotografies màxim (si té algun projecte, seria interessant incloure’l).

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables