fbpx

Llenguatge fotogràfic 2 – De la Reflexió a la creació Fotogràfica

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Llenguatge fotogràfic 2 – De la Reflexió a la creació Fotogràfica

Escola Universitària ERAM

8 hores

Divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte de 9:30 a 13:30

Properament

“Un fotògraf contemporani és algú que va als llocs, o fotografia situacions quan ja no hi ha res nou que veure, però si molt a reflexionar.” – Eduardo Momeñe.

Els fotògrafs que s’han plantejat un treball de documentació del món que els envolta estan transformant-se, sent cada vegada més artistes i menys transmissors d’una realitat objectiva, posseïdors d’un llenguatge fotogràfic que connecta cada vegada més amb altres vies de coneixement i pràctica, des de l’arquitectura, la literatura, la filosofia o la història.

A través de l’estudi i reflexió d’autors contemporanis fotogràfics, i les imatges pròpies i projectes fotogràfics de l’alumne, experimentarem quina visió fotogràfica tenim del món i quines imatges estem aportant nosaltres a la societat.

 

Workshop PRESENCIAL. Vols inscriure’t al taller de forma online? clica aquí

A QUI VA DIRIGIT

Aquest taller està dirigit a estudiants visuals i aficionats a la fotografia, interessats en la reflexió de la creació fotogràfica, sobre quines imatges estan creant, i com aquestes poden agafar un nou sentit i significat.

PROGRAMA

Primera Part:

La part on es donaran a conèixer autors fotogràfics contemporanis, la seva trajectòria, i com han arribat a l’espai de creació fotogràfica.

Segona Part:

Aquesta part, estarà destinada específicament al fet que l’alumne visualitzi el seu propi arxiu fotogràfic, i sigui capaç de desxifrar, manipulant les seves fotografies, la seva pròpia visió fotogràfica.

REQUISITS

Coneixements previs de la tècnica i l’estètica fotogràfica, arxius fotogràfics personals, seria convenient que l’alumne hagués cursat el Taller de Llenguatge Fotogràfic I.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables