fbpx

Fotografia de viatges

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Fotografia de viatges

Escola Universitària ERAM

8 hores

Divendres de 16:00 a 20:00 i dissabte de 9:30 a 13:30

Properament

Taller interactiu reforçat amb alguns dels reportatges més emblemàtics de Tino Soriano, fotògraf de la National Geographic Society. Durant hores repassarem alguns condicionants tècnics i narratius que permeten millorar les fotografies durant els viatges.

A QUI VA DIRIGIT

A tots els públics.

PROGRAMA

En aquesta comunicació, Tino explica els inicis de la seva carrera, el seu pas de viatger aficionat a fotògraf professional, la seva motivació, els seus primers reportatges i els diferents tipus d’històries que es poden abordar, càmera en mà, donant la volta al món o a pocs quilòmetres de casa teva.

També aprofundirem en l’ús del color, el retrat i la fotografia de carrer, tres elements fonamentals per obtenir els millors resultats en la fotografia de viatge., finalment, durant el taller debatrem sobre les millors estratègies per difondre els reportatges.

REQUISITS

Es requereixen coneixements intermitjos de fotografia així com saber el funcionament bàsic d’un estudi fotogràfic.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables