fbpx

Desenvolupament de Projectes Fotogràfics: Noves formes d’explicar històries

Week 1

Useful Expressions

Tools for Professional Approach: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Week 2

Diplomatic Language

Tools for Professional Approach - Step 2: It’s not just about learning, it’s about having the confidence to use English in real life and upgrade your business communication skills.

Desenvolupament de Projectes Fotogràfics: Noves formes d’explicar històries

Escola Universitària ERAM

30 hores

de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 14:00 a 17:00

Properament

Aquest és un taller teòric-pràctic on els participants hauran de desenvolupar un projecte fotogràfic que ells mateixos proposaran. A més, escoltaran xerrades relacionades amb el plantejament i desenvolupament d’un projecte basat en la experiència personal de Charlie Cordero, professor del curs i fotogràf professional.

Durant aquesta setmana els participants tindran temps per a la realització dels projectes i alhora tindran espais d’aprenentatge. Al final del taller es farà la presentació de projectes on cada participant mostrarà el seu treball.

Durant el primer dia del taller es realitzarà en hores de la tarda una revisió de portafolis oberta al públic, on qualsevol fotògraf professional o amateur podrà presentar el seu. Per a aquesta revisió, cada participant tindrà la possibilitat d’ensenyar la seva cartera a un professional i rebre opinions i consells. L’estudiant ha de portar algun mitjà per ensenyar el seu portafoli. (Portàtil, tauleta, imprès, etc.)

OBJECTIUS

  1. Que el participant conegui les noves formes que s’estan utilitzant tant a Llatinoamèrica com a la resta del món per explicar històries des de la fotografia.
  2. Que el participant pugui començar a pensar en projectes fotogràfics basats en la selecció d’un tema. Des del naixement de la idea fins a la presentació del mateix i el seu procés de divulgació.
  3. Que el participant comenci a la recerca d’un estil narratiu basat en tècniques per a crear narracions visuals.
  4. Que l’estudiant pugui obtenir un comentari realista i sincer sobre la seva obra i sobre com millorar a través del visionament de portafolis.

DESCOMPTES

15% de descompte per associats i associades de les associacions de fotografia gironines · CODI: associacions

Descomptes no acumulables